jídelní lístek

Pondělí:

Polévka – Krupicová polévka s vejci

                120g      Grilované kuřecí a vepřové medailonky s vařenými brambory a pikantním dresinkem

                100g      Znojemská vepřová pečeně s dušenou rýží

                300g      Zeleninový salát s grilovanými žampiony, česnekovým dresinkem a bagetkou

Úterý:

Polévka – Frankfurtská polévka

                120g      Krůtí medailonky s grilovaným lilkem a cuketou, dušená rýže

                100g      Plněný paprikový lusk mletým masem s rajskou omáčkou, houskové knedlíky

                100g      Bramborové šišky sypané mákem a cukrem, přelité máslem, ovoce

Středa:

Polévka – Hovězí vývar s rýží

                120g      Smažený hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou

                100g      Kuřecí stehýnko dušené na kořenové zelenině, těstovin

                100g      Plněná husarská roláda se špenátem a bramborovými knedlíky

Čtvrtek:

Polévka – Hovězí polévka s masem a nudlemi

                120g      Grilovaná krkovička se smetanovo česnekovým přelivem pažitkové brambory

                100g      Hovězí kostelecký gulášek s klobáskou, houskové knedlíky

                300g      Rukolový salátek s cherry rajčaty, mozzarellou a kuřecími nudličkami, bagetka

Pátek:

Polévka – Slepičí vývar s nudlemi

                200g      Pečený pstruh na másle a tymiánu se zeleninovým salátkem a bagetkou   

                100g      Kuřecí steak zapečený s rajčaty a nivou, smetanové brambory

                300g      Slovenské halušky s uzeným masem, zelím a restovanou cibulkou