Jídelní lístek 21.5.-25.5.2018

PONDĚLÍ:            
Polévka   Kmínová s vejcem
     
    g Hl. jídlo g Příloha 1 Příloha 2
I.   300g Zeleninový salát s kukuřicí a ananasem   tmavé pečivo jogurtový dresink
    100g  Vepřové kostky na slanině 220g těstoviny  
III.   100g  Dědkův guláš 160g houskový knedlík  
IV.   100g  Smažený kuřecí řízek s česnekem 250g vařený brambor  
             
             
             
ÚTERÝ:            
Polévka   Farmářská
     
    g Hl. jídlo g Příloha 1 Příloha 2
I.   300g Nudle s tvarohem      
II.   120g Zabijačkový bůček 250g šťouchané brambory  
III.   100g Zbojnický skřivan (vepřový závitek se slaninou a klobásou) 160g houskový knedlík  
IV.   100g Hovězí Stroganov 220g dušená rýže  
             
             
             
STŘEDA:            
Polévka   Kuřecí vývar se zeleninou a těstovinou
     
    g Hl. jídlo g Příloha 1 Příloha 2
I.   5ks Bramboráky s uzeným masem 100g salát z kysaného zelí  
II.   100g Kuřecí směs Topírna (s křenem) 220g dušená rýže  
III.   100g  Štěpánská vepřová kýta 160g houskový knedlík  
IV.   120g Smažený sýrový špíz se šunkou 250g bramborová kaše  
             
             
             
ČTVRTEK:            
Polévka   Brokolicová
     
    g Hl. jídlo g Příloha 1 Příloha 2
I.   300g Cibulový koláč s anglickou slaninou 100g zelný salát s kapií  
II.   120g Vepřová játra na cibulce 220g dušená rýže  
III.   100g Šťavnatá vepřová pečeně 160g houskový knedlík  
IV.   100g Kuřecí kapsa plněná klobáskou a sýrem 250g vařený brambor  
             
             
             
PÁTEK:            
Polévka   Krkonošská cibulačka
     
    g Hl. jídlo g Příloha 1 Příloha 2
I.   280g Chilli con carne   chléb  
II.   200g Maminčino kuřecí stehno (kuřecí stehno, játra, těstoviny, pórek)  
III.   120g Opečená sekaná 250g bramborový salát  
IV.   100g Uzená krkovička, červené zelí 200g karlovarský knedlík